Portfolio
C-W-Pavilion
CHRIS WILSON PAVILION
The architects collaborated with consulting engineer Yerges Acoustics to create a building geometry designed to naturally amplify the performances staged in this band shell. The site carefully minimized the number of mature hardwood trees which were displaced by the new structure. Brick wall and synthetic clay tile roof materials were selected to closely match those of an historical picnic pavilion located nearby in Potawatomi Park. Now completed, the band shell serves as the venue for a popular outdoor summer concert series.
  • C-W-Pavilion
    CHRIS WILSON PAVILION
    The architects collaborated with consulting engineer Yerges Acoustics to create a building geometry designed to naturally amplify the performances staged in this band shell. The site carefully minimized the number of mature hardwood trees which were displaced by the new structure. Brick wall and synthetic clay tile roof materials were selected to closely match those of an historical picnic pavilion located nearby in Potawatomi Park. Now completed, the band shell serves as the venue for a popular outdoor summer concert series.
  • C-W-Pavilion2
    CHRIS WILSON PAVILION
    The architects collaborated with consulting engineer Yerges Acoustics to create a building geometry designed to naturally amplify the performances staged in this band shell. The site carefully minimized the number of mature hardwood trees which were displaced by the new structure. Brick wall and synthetic clay tile roof materials were selected to closely match those of an historical picnic pavilion located nearby in Potawatomi Park. Now completed, the band shell serves as the venue for a popular outdoor summer concert series.
  • C-W-Pavilion1
    CHRIS WILSON PAVILION
    The architects collaborated with consulting engineer Yerges Acoustics to create a building geometry designed to naturally amplify the performances staged in this band shell. The site carefully minimized the number of mature hardwood trees which were displaced by the new structure. Brick wall and synthetic clay tile roof materials were selected to closely match those of an historical picnic pavilion located nearby in Potawatomi Park. Now completed, the band shell serves as the venue for a popular outdoor summer concert series.