Portfolio
bavos
ST. BAVO SCHOOL
The design included a new 11,300 square feet addition to the South and East sides of the existing school creating two totally new main entrances to the school and parish center respectively. New school administrative offices, classrooms, accessible restrooms, and multi-use meeting spaces are located in the addition, all while connecting seamlessly to the existing school. An existing garage was repurposed into a chapel for daily mass adjacent to both the school and parish rectory. The exterior materials of red brick and limestone were selected to match the existing parish campus structures.
  • bavos
    ST. BAVO SCHOOL
    The design included a new 11,300 square feet addition to the South and East sides of the existing school creating two totally new main entrances to the school and parish center respectively. New school administrative offices, classrooms, accessible restrooms, and multi-use meeting spaces are located in the addition, all while connecting seamlessly to the existing school. An existing garage was repurposed into a chapel for daily mass adjacent to both the school and parish rectory. The exterior materials of red brick and limestone were selected to match the existing parish campus structures.
  • bavos2
    ST. BAVO SCHOOL
    The design included a new 11,300 square feet addition to the South and East sides of the existing school creating two totally new main entrances to the school and parish center respectively. New school administrative offices, classrooms, accessible restrooms, and multi-use meeting spaces are located in the addition, all while connecting seamlessly to the existing school. An existing garage was repurposed into a chapel for daily mass adjacent to both the school and parish rectory. The exterior materials of red brick and limestone were selected to match the existing parish campus structures.